Ik werd in Lier geboren als dochter van Fons De Cat en Margriet Ceulemans, maar groeide op in Heist-op-den-Berg.  Ik ben op-en-top Heistse, maar ook heel fier op mijn Italiaanse roots en cultuur. Italië is mijn ‘seconda terra’.

Mijn volledige schoolloopbaan, van kleuter tot adolescent, bracht ik er door.  Eerst in de Basisschool Heist-Station, later in het pas opgerichte Maria-Boodschaphumaniora waar ik de middelbare school afwerkte. 

Mijn passies en interesses leidden me naar universitaire studies Germaanse Filologie. Ik behaalde een bachelor aan de UFSIA faculteiten en een master aan de KULMijn groeiende passie voor cultuur en mijn Italiaanse roots leidden me ook naar opleidingen Spaans, Italiaans, Muziekgeschiedenis en Filosofie.

Aan mijn zij staat een warme familie: mijn echtgenoot, Jan De Bie, en mijn kinderen Philip en Dominque.  Daarnaast ben ik fiere oma van Jerome, Pauline, Justine en Nanette.

Een warme familie!

mei 18th, 2019|

Source

Voor iedereen de perfecte zwemoutfit! – markantmag

juli 16th, 2018|

Nog op zoek naar een nieuwe zwemoutfit voor je aankomende vakantie? De koopjesperiode loopt nog tot eind juli, dus maak er zeker gebruik van! Ontdek op markant mag alvast welke zwemoutfit perfect past [...]

Slim omgaan met mijn geld (sessie 1)

maart 20th, 2018|

Op 25 april kan je deelnemen aan de allereerste sessie van Olé Portemonnee in Brussel. Wietske Van Gils (Preventiemedewerker, BIZ Brussel) geeft je tal van tips om jouw budget in evenwicht te houden [...]

Meer Berichten Laden